Blijhamsterstraat 46 A
9671 AX Winschoten
KvK: 55961886
Terug naar Projecten

Zolderverbouwing

Gepubliceerd op:
Zolderverbouwing

Ook hier is sprake van een zolderverbouwing, echter van een ander kaliber. Het gaat hier om een historische woning, met houten vloeren en wanden.

Er is begonnen met het vervangen van de zolderlichtjes door grote kantelramen. Daarna is er begonnen met het optrekken van houtskelet wanden, welke later zijn geïsoleerd. Er zijn een badkamer, slaapkamer en een hal met kastruimte ontworpen. In deze hal is ook een vlizotrap gemaakt, om de overgebleven ruimte te benutten. Ook is hier nog toegang gemaakt om achter het knieschot te komen. Zo kan is al het leidingwerk te bereiken. Tevens is er een nieuwe verwarmingsketel geplaatst. Deze is uiteraard te bereiken via een deur op de overloop.

De badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, hangend toilet en wastafelcombinatie. Er is een designradiator geplaatst in combinatie met elektrische vloerverwarming.

De slaapkamer is ruim, licht en door het gebruik van isolatie in alle wanden heerlijk rustig. Deze zijn opgeleverd met gipsplaten, welke door de klant zijn afgewerkt.

Bekijk ook

Zolderverbouwing

Zolderverbouwing

In dit project zijn op een zolderverdieping een aantal wanden opgetrokken om 4 r…
Lees het hele bericht
 
Garageverbouwing

Garageverbouwing

Met dit project is er van een kille, vochtige garage, een mooie ruimte gemaakt w…
Lees het hele bericht