Blijhamsterstraat 46 A
9671 AX Winschoten
KvK: 55961886
Terug naar Projecten

Zolderverbouwing

Gepubliceerd op:
Zolderverbouwing

In dit project zijn op een zolderverdieping een aantal wanden opgetrokken om 4 ruimtes te creëren, namelijk een badkamer, slaapkamer, toilet en een overloop. deze wanden zijn gestukadoord en daarna voorzien van glasweefsel behang en latex verf. Er is een nieuw plafond gemaakt in het gedeelte van de dakkapel, welke voorzien is van inbouwspots.

Het toilet is voorzien van een een hangende pot met ingebouwde sanibroyeur. Er was hier geen mogelijkheid om een nieuwe standleiding te installeren voor een normaal toilet. In de praktijk blijkt dit prima te werken! Tevens is er een nis gemaakt om wat toiletartikelen te bewaren.

De badkamer is klein, maar van alle gemakken voorzien. De tegels zijn afgestemd op de reeds aanwezige badkamer op de eerste verdieping en het toilet op de begane grond.
In de slaapkamer is een luik gemaakt, zodat er toch nog ruimte overblijft voor opslag. Op deze manier is er van een in eerste instantie kaal vertrek, een heerlijk gastenverblijf gerealiseerd. Een extra woonlaag is uiteraard een waardevermeerdering van de woning.

Bekijk ook

Zolderverbouwing

Zolderverbouwing

Ook hier is sprake van een zolderverbouwing, echter van een ander kaliber. Het g…
Lees het hele bericht
 
Garageverbouwing

Garageverbouwing

Met dit project is er van een kille, vochtige garage, een mooie ruimte gemaakt w…
Lees het hele bericht