Blijhamsterstraat 46 A
9671 AX Winschoten
KvK: 55961886

Over ons

Kolkman Bouw en Installaties is een achtenswaardig full-service bedrijf gevestigd te Winschoten. Het bedrijf is opgericht in 2012. Marcel Kolkman is de eigenaar en heeft 15 jaar ervaring in de woningbouw. Hij leidt het bedrijf wetende dat een goede reputatie wordt opgebouwd met 1 klant per keer. We werken met u samen om elk aspect van uw project, van ontwerp tot afwerking, tot een succes te verwezenlijken.

Onze missie is erkend te worden in het vakgebied en onze gemeenschap, als bedrijf welke in staat is mooie resultaten met top kwaliteit en tegen een eerlijke prijs te voleinden. We zijn toegewijd te voorzien in kwaliteit vakmanschap, uitstekende service, tijdigheid en complete klanttevredenheid in elke klus die we ondernemen. Ons doel is stress die bepaalde beslissingen in een verbouwing met zich mee brengen te minimaliseren. We geloven dat een tevreden klant, een klant voor langere tijd zal zijn. Onze integriteit en consistentie heeft ons inmiddels een ruime klantenkring bezorgt.

Tot slot streven we er naar om onze bedrijfskosten laag te houden zodat wij u budget vriendelijke oplossingen kunnen bieden.

BENIEUWD NAAR ONZE DIENSTEN?

RECENTE PROJECTEN

Zolderverbouwing

Zolderverbouwing

Ook hier is sprake van een zolderverbouwing, echter van een ander kaliber. Het g…
Lees het hele bericht
 
Zolderverbouwing

Zolderverbouwing

In dit project zijn op een zolderverdieping een aantal wanden opgetrokken om 4 r…
Lees het hele bericht
 
Garageverbouwing

Garageverbouwing

Met dit project is er van een kille, vochtige garage, een mooie ruimte gemaakt w…
Lees het hele bericht
 
Alle projecten